توضیحاتی در ارتباط با فواید انگور قرمز

توضیحاتی در ارتباط با فواید انگور قرمز

انگور قرمز از مشهورترین و محبوب ترین انگورها در جهان هستند،  علاوه بر اینکه  خوشمزه هستند،فایده های بسیار زیادی هم دارند.انگور قرمز یک میوه محبوب در سالاد میوه است همچنین از آن آب انگور هم تهیه می کنند این انگور  رنگدانه و رزوراترول در پوست دارد که رنگ متمایزی را به آنها می دهد. برای مثال،  انگور زرد و سبز  رزوراترول پایین تری از انگور قرمز دارند. انگور قرمز یکی از رایج ترین گونه های انگور است که در انواع مختلف  وجود دارد.

فواید انگور قرمز  مشابه سایر گونه های انگور است، با چند تفاوت مهم.  یک فنجان،از  این انگور حاوی  ۶۰ کالری است،  کمتر از ۱ گرم فیبر و مقدار جزیی چربی دارد.  همچنین مقدار قابل توجهی  پتاسیم، ویتامین B6، ویتامین K، ویتامین C، آهن، روی و فسفر دارد این انگور، دارای فلاونوئیدها، رزوراترول و دیگر مواد فعال و آنتی اکسیدان ها است


فواید انگور قرمز

مهمترین فواید انگور قرمز شامل جلوگیری از پیری، محافظت در برابر سرطانهای خاص، تقویت سیستم ایمنی، تقویت مو، تقویت چشم، تقویت حافظه، کمک به کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی است.

 

مراقبت از پوست

وجود فلاونوئیدها و رزوراترول، همراه با ویتامین C و دیگر مواد مغذی جوان کننده، در  انگور قرمز برای پوست بسیار مفید است. این می تواند از استرس اکسیداتیو  جلوگیری کرده و چین و چروک را کاهش دهد، در عین حال باعث سریع تر خوب شدن زخم شده و جلوی ریزش مو را هم می گیرد  و در مدت زمان طولانی پوست را جوان و شاداب میکند.


مراقبت از مو

انگور قرمز به دلیل داشتن  ویتامین K، ویتامین C و آهن و همچنین آنتی اکسیدان ها التهاب را کاهش داده و به سلامت مو کمک زیادی میکند ،  با محافظت از فولیکول ها،  ریزش مو را کاهش میدهد همچنین از آب این انگور  به عنوان تونیک برای مو و پوست سر استفاده میکنند که برای تقویت پوست و مو بسیار خوبست

تقویت سیستم ایمنی بدن

وجود ویتامین C  رزوراترول و دیگر آنتی اکسیدان ها در  انگور  قرمز به تقویت سیستم ایمنی بدن  کمک میکند. ویتامین C باعث تولید گلبول های سفید خون، اولین خط دفاع بدن در برابر عفونت ها و پاتوژن های خارجی می شود.

تقویت حافظه

مطالعات انجام شده روی رزوراترول و تأثیر آن بر سلامت مغز انجام شده است. در بیماری های نورولوژیک باعث تقویت حافظه می شود


کاهش وزن

با توجه به  کم کالری بودن  این میوه، همراه با وجود  فیبر به مقدار متوسط ، انگور قرمز غذای عالی برای افرادی است که در رژیم  هستند و یا در حال تلاش برای لاغر شدن هستند. برخی تحقیقات نیز نشان داده است که مصرف منظم انگور باعث تقویت متابولیسم بدن می شود و ظرفیت چربی سوزی بدن را بهبود می بخشد.


بیماری قلبی

فیبر موجود در انگور قرمز همچنین قادر به برداشتن کلسترول اضافی  بدن است که می تواند به جلوگیری از بیماری های قلبی و سایر مشکلات قلبی عروقی کمک کند. علاوه بر این، تقریبا ۵٪ از نیاز روزانه شما برای پتاسیم در انگور؛ این ماده معدنی به عنوان یک وازودیلاتور برای کاهش فشار و تنش در عروق خونی و شریان ها کار می کند. با کاهش فشار خون، انگور قرمز می تواند خطر ابتلا به آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *