مزایای خوردن موم زنبور عسل برای سلامتی بدن چیست؟

مزایای خوردن موم زنبور عسل برای سلامتی بدن چیست؟

زنبور عسل در لانه خود عسل تولید می کند.  ساختار عضلانی تشکیل شده از موم زنبور عسل از سلولهای شش ضلعی تشکیل شده است که برای ذخیره عسل استفاده می شود.  موم که باعث ایجاد لانه زنبوری می شود حاوی اسیدهای چرب طولانی مدت، همراه با الکل های زنجیره ای است.  عسل ذخیره شده در لانه زنبوری خالص تر و خام تر از عسل است و موم عسلی که از آن ساخته شده است دارای ارزش غذایی و مزایای سلامتی است.

  • مزایای کلسترول

اسیدهای چرب موجود در ماهی، مزایای سلامتی قلب را به همراه می آورند و موم زنبورعسل زنجیره های بسیار طولانی چربی ها را ایجاد می کنند . بر طبق بررسی منتشر شده در شماره مارس ۲۰۰۴ نشریه “آزمایش زیست شناسی و پزشکی”، الکل چربی که از سلول های بنیادی ساخته شده است به طور قابل توجهی یاعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب است.  در انسان، داده های بالینی در یک مطالعه نشان داد که اسیدهای چرب و سلول های لانه زنبوری اسیدهای چرب باعث کاهش ۲۱ تا ۲۹ درصد لیپوپروتئین با چگالی کم می شوند.

  • از کبد محافظت می کند

الکل های موجود در موم زنبور عسل به نظر می رسد اثرات آنتی اکسیدانی دارد که به محافظت از کبد کمک می کند . برای آزمایش این موضوع، محققان اثر ترکیبی از  این الکل ها را برای بررسی ایمنی و اثربخشی افراد مبتلا به کبد چرب مطالعه کردند . شرکت کنندگان الکل را برای ۲۴ هفته مصرف کردند و در پایان مطالعه، محققان دریافتند که به بهبود عملکرد کبد و بهبود علائم کبد چرب کمک می کند . این مطالعه در شماره ژوئیه ۲۰۱۳ مجله پزشکی داخلی کره منتشر شد.

  • مزایای متابولیسم گلوکز

گلوکز برای سلامتی بسیار حیاتی است، زیرا بدن شما، به ویژه مغز شما، به انرژی آن متکی است.  به نظر می رسد که الکل های مومی که در لانه زنبوری یافت می شوند، متابولیسم سالم گلوکز را افزایش می دهند.  در مطالعه کبد چرب، الکل های موم در لانه زنبوری به طور قابل توجهی باعث کاهش سطح انسولین و نشانگرهای مقاومت به انسولین در شرکت کنندگان شدند.  مقاومت به انسولین می تواند به دیابت نوع ۲ و سایر مشکلات منجر شود.

نکته: زیاده روی نکنید

ممکن است موم زنبور عسل بیش از حد چیز خوبی باشد ولی باید از دستورالعمل مصرف الكل كبد یا مشاور حرفه ای تغذیه پیروی کنید.  خوردن مقدار زیادی از لانه زنبوری ممکن است باعث انسداد دستگاه گوارش شود که به طور بالقوه خطرناک است . در مجله Cases Journal گزارش شده است که یک خانم با مشکل انسداد مجدد معده از تعداد زیادی موم زنبور عسل که در طی یک دوره دو ماهه مصرف کرده بود به بیمارستان منتقل شد . او تصور می کرد که خوردن مقدار زیاد باعث افزایش مزایای سلامتی می شود.  در عوض، موم زنبور عسل در دستگاه گوارش فرد انباشته شده و توده ای بزرگ را تشکیل داده بود که نیاز به عمل جراحی داشت.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *