اطلاعاتی درباره مواد غذایی که در محل اشتباه نگهداری می کنید

اطلاعاتی درباره مواد غذایی که در محل اشتباه نگهداری می کنیدطریقه نگهداری مواد غذایی : رفتن به بازار و خرید مواد غذایی فقط نصف کار است. اقلام مواد غذایی باید به روش درست نگهداری شود . اما بسیاری از مردم هنوز مواد غذایی را در جاهای اشتباه نگهداری میکنند.اگر مواد غذایی  را به درستی نگهداری نکنید، عمر مفید آن و بخشی از ارزش غذایی آن  کاهش می یابد.خوردن و یا پخت و پز با محصولات نامناسب هیچ ارزش غذایی ندارند و حتی می تواند انسان را بیمار کند. علاوه بر این، بدون توجه به نحوه استفاده از این محصولات، طعم خوبی نمی دهند و فقط وقت و پول را هدر می دهید

اقلام خوراکی که در مکان های اشتباه ذخیره می کنید را به اختصار بیان میکنیم :


آرد

از آرد برای تهیه  صبحانه یا میان وعده ها، استفاده میشود و  عنصر مهم است و اغلب در لیست مواد غذایی که باید خریده شود وجود دارد.اما بسیاری از مردم نمی دانند آرد را چگونه باید نگهداری کنند. اغلب آرد  را در بسته بندی کاغذی می خریم  و مردم آن را در کابیت قرار میدهند و این از عمر مفید انها کم می شود ولی باید  آرد در جای خنک نگهداری شود مثلا در یخچال و فریزر نگه دارید. هرگز  آرد را در دمای اتاق نگهداری نکنید

نان

نان حتما در سفره  صبحانه  بسیاری از خانوارهاست.هر نوع نانی که باشد اگر در یخچال قرار دهید کار نادرستی انجام دادید آرد گندم که برای تهیه نان مورد استفاده قرار می گیرد، پر از گرانول نشاسته است و اگر نشاسته در معرض رطوبت قرار گیرد، باعث می شود نان به سرعت خشک شود. همیشه نان د را در جای خنک و خشک  دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید. بهتر است نان  را در یک جعبه چوبی   قرار دهید  تا از خشک شدن سریع  جلوگیری شود.کسانی که در یک منطقه با رطوبت بالا زندگی می کنند، باید نان تازه را در صورت نیاز خریداری کرده و از ذخیره آن برای روز بعد جلوگیری کنند.

 

سیب زمینی

وقتی که  سیب زمینی می خرید بسیاری از افراد در اندازه زیاد می خرند. سیب زمینی ماده غذایی است که از کودک تا بزرگ آن را دوست دارند.اما اگر سیب زمینی را به نحوی صحیح ذخیره نکنید، جوانه میزنند از نگهداری سیب زمینی در یخچال و فریزر خودداری کنید، . هرگز سیب زمینی را در نزدیکی نور مستقیم خورشید یا مکان های گرم مانند زیر سینک یا بالای اجاق قرار ندهید، زیرا می تواند  سمی تولید کند  که  برای سلامتی انسان مضر باشد، .بهتر است که سیب زمینی را در یک مکان سرد و تاریک مانند  انباری نگهداری کنید. اگر آنها را شسته اید،  قبل از ذخیره سازی کاملا خشک کنید

 

 

ریحان

ریحان تازه دارای عطر خوبی است، به همین دلیل مردم دوست دارند از این گیاه در آشپزی استفاده کنند. هنگامی که ریحان تازه در دسترس است، بسیاری از ما بیش از  نیاز می خریم و در یخچال  نگهداری میکنیم که این باعث می شود که در عرض دو روز خراب شود .بهتر است ریحان تازه را در یک مکان مرطوب و سرد نگهداری کنید. شما می توانید ساقه  آن را در یک حوله کاغذ مرطوب بسته بندی کنید و آنها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید.در کشوی  یخچال و فریزر قرار دهید  که کمی سردتر از سایر قسمتهای یخچال است.همچنین می توانید ساقه ها را برش دهید، آنها را در یک کاسه آب قرار دهید جلوی پنجره قرار دهید.

 

 

آجیل

بادام، کاکائو، گردو و انواع دیگر آجیل، یک میان وعده سالمی هستند و خوردن آنها ضروری است آجیل  گران است  و اگر  به درستی ذخیره نکنید،  باید آنها را در آشغال بریزید. درست مانند دور ریختن پولتان است.هنگامی که از فروشگاه به خانه می آیید، آجیل را در یک کیسه  ریخته در یخچال قرار دهید. آجیل در جای خنک و خشک میتوانند به مدت یک سال یا بیشتر نگهداری شود.هرگز آجیل را در دمای اتاق نگه ندارید. روغن طبیعی آنها در دمای اتاق سریع تر خراب شده و طعم تلخی میدهد.همچنین،  نگه داشتن آجیل در نزدیکی گرما، باعث می شود که روغن موجود در آنها خراب شود و طعم بدی میدهد
 

سیر، پیاز و موسیر

سیر و  پیاز و موسیر در پخت و پز به طور مرتب استفاده می شود. اما بسیاری از ما  آنها را  به درستی ذخیره نمیکنیم و در نهایت دور ریخته می شود.هرگز آنها را  فریز نکنید زیرا قرار گرفتن در معرض سرد و رطوبت باعث پوسیدگی می شود.باید سیر، پیاز و موسیر را در یک محل گرم و خشک مانند آشپزخانه نگهداری کنید. هرگز نزدیک میوه های رسیده قرار ندهید چون وجود گوگرد در آنها میوه های رسیده را خراب میکند

قهوه

بسیاری از ما روز خود را با یک فنجان قهوه شروع می کنیم و در واقع باید چند فنجان دیگر  در طول روز بنوشیم قهوه را در فریزر قرار ندهید.برای لذت بردن از یک فنجان قهوه خوب، شیوه نگهداری آن بسیار مهم است تا طعمش عوض نشود باید قهوه  را در یک ظرف انعطاف پذیر و محکم محفوظ نگهدارید وگرم نباشد تا رطوبت به داخل آن نفوذ نکند هرگز دانه های قهوه  را در فریزر  یخچال قرار ندهید. قهوه در داخل و خارج از فریزر به طور روزانه منجر به نوسان دما می شود، که می تواند عطر و طعم را تحت تاثیر قرار دهد.همچنین، در صورت وجود ماده هیدروکربوری، دانه های قهوه به راحتی می توانند رطوبت را از محدوده اطراف آن جذب کنند، و این می تواند عطر و طعم هر دو دانه های قهوه تحت تاثیر قرار دهد.
چاشنی

ادویه هایی مانند کچاپ و خردل در بسیاری از خانوار ها به وفور مورد استفاده قرار می گیرند.ادویه جات را در یخچال قرار دهی.پس از باز کردن سس و وسایلی ازاین قبیل ، آن را در یخچال قرار دهید تا طول عمر آن افزایش یابد. دمای سرد به حفظ ماهیت و طعم و مزه خوشمزه کمک می کند.

 


دارو

داروها باید به درستی نگهداری شوند . ذخیره سازی دارو در جای اشتباه می تواند به شدت برای سلامتی انسان مضر باشد.حتی اگر در جعبه کمک های اولیه باشد، شما نباید داروها را در کابینت حمام نگه دارید.  دوش بخار و یا چراغ های  بالای کابیت  در اثر عبور گرما , رطوبت و نور میتواند باعث خراب شدن داروها شوند ،و یا اثر آنها را کمتر کند.داروهای خود را در یک میز کشویی یا یک نقطه ی سرد و تاریک در  کابینت  آشپزخانه قرار دهید


پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *