آموزش تهیه بورک لاز با استفاده از خمیر یوفکا

آموزش تهیه بورک لاز با استفاده از خمیر یوفکا

این بار  بورک لاز با استفاده از خمیر یوفکا آموزش میدهیم برای این کار خمیر درست نمیکنم و از خمیرهای آماده یوفکا که در فروشگاهها موجود است استفاده میکنیم  برای درست کردن بورک لاز به مواد زیر احتیاج داریم:

مواد لازم برای تهیه بورک لاز با استفاده از خمیر یوفکا :

یوفکای آماده مخصوص باقلوا ۱ پاکت

تخم مرغ ۲ عدد

آرد نصف استکان

نشاسته نصف استکان

شکر ۱ استکان

کره ۵۰ گرم

وانیل ۱ پاکت

مواد لازم برای میانه یوفکا

کره ذوب شده ۱۵۰ گرم

روغن مایع نصف استکان

مواد لازم برای تهیه روی بورک لاز :

پودر قند

طرز تهیه بورک لاز :

برای درست کردن لای بورک لاز ابتدا در یک قابلمه مناسب دو لیوان شیر ,آرد نصف استکان, نشاسته نصف استکان , شکر ۱ استکان  و دو عدد تخم مرغ هم زده شده را با هم مخلوط میکنیم  . یک لیوان شیر ریخته  و دوباره مخلوط میکنیم و در حرارت متوسط قرار میدهیم  و مرتب و سریع هم میزنیم  تا زمانی که بجوشد و غلیظ شود میپزیم  در آخر پنجاه گرم کره و یک پاکت وانیل ریخته و برای آخرین بار  مخلوط میکنیم  و از حرارت برمیداریم در یک ظرف ریخته و میگذاریم سرد شود ظرفی را انتخاب میکنیم که مناسب فر باشد  سپس مابین یوفکاها صدو پنجاه گرم کره ذوب شده و نصف استکان روغن مایع  را با هم مخلوط کرده  نصف پاکت خمیر یوفکا را وسط هایش را با این مواد چرب کرده و در ظرف فر پهن میکنیم  مواد سرد شده را  ریخته  و رویش را صاف کرده نصف دیگر یوفکاها را پهن کرده روی آن و  مثل قبل لا به لابش را چرب میکنیم

یوفکای آخری را هم چرب کرده  و با کمک چاقو برش میدهیم در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده در فر قرار میدهیم  تا رویش طلایی شود تقریبا شصت تا هفتاد دقیقه بعد آماده می شود  از فر خارج کرده و میگذاریم سرد شود  سپس رویش پودر قند میپاشیم

در صورت تمایل بجای پودر قند می توانید  به بورک گرم شربت سرد بریزید  . این بورک مخصوص ترکیه است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *