دستور تهیه کیک نشاسته ای

دستور تهیه کیک نشاسته ای

در این پست می خواهیم برایتان  نوع دیگری از کیک را آموزش دهیم . این کیک چهار تخم مرغی است و عطر و طعم فوق العاده لذیذی دارد.این کیک نشاسته ای خوشمزه را می توایند در صبحانه یا عصرانه میل کنید کیک اصیل و کاملا ترکیه ای است ازکیک های محبوب کشور ترکیه است و این مقدار برای دوازده نفر است

مواد لازم برای تهیه کیک نشاسته ای :

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

نشاسته ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ پاکت

وانیل ۱ پاکت

آرد ۱ لیوان

طرز تهیه کیک نشاسته ای :

برای درست کردن کیک نشاسته ای در یک کاسه مناسب چهار عدد تخم مرغ روی آن یک لیوان شکر ریخته و با میکسر بمدت چهار دقیقه مخلوط میکنیم سپس یک لیوان روغن مایع ریخته و با میکسر به هم زدن ادامه میدهیم. حالا به این مخلوط  یک لیوان نشاسته می ریزیم یک پاکت بکینگ پودر و یک پاکت وانیل  و یک لیوان آرد می ریزیم و با میکسر هم میزنیم

اکنون خمیر کیک نشاسته ای را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده ریحته قالب کیک در اندازه متوسط باشد در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می پزیم  برای اینکه کیک خوب پف کند درب فر را بمدت بیست و پنج دقیقه اول اصلا باز نمیکنیم  بعد ازاین مدت  پخت کیک را تست میکنیم

وقتی کیک نشاسته ای ما پخته شد  از فر خارج کرده سپس از قالب خارج گرده  در ظرف مورد نظر قرار داده  بسته به سلیقه خودتان میتوانید روی کیک را با سس شکلاتی یا پودر قند تزیین کرده و یرش زده و سرو میکنیم

این کیک را با هر نشاسته ای که در منزل داشید می توایند تهیه کنید مهم نیست که چه نشاسته ای باشد  در یک ظرف در بسته بمدت دو تا سه روز قابل نگهداری است

نوش جان

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *