فواید و عوارض جانبی آنزیم پاپایا

پاپایا میوه ای معروف است که خاصیت زیادی دارد، دارای آنزیم هایی مانند پاپائین، آمیلاز و پروتئاز است که تأثیرات مهمی در سلامت کلی دارد، از جمله سلامت سیستم گوارشی. پاپایین معروف ترین آنزیم موجود در میوه پاپایا است و می تواند هضم پروتئین در بدن را به طور قابل توجهی بهبود بخشد و انرژی بیشتری  تولید کند. کاریکا پاپایا لیپاز یکی دیگر از آنزیم های مهم گوارشی است که در این میوه یافت می شود و می تواند به کاهش چربی  کمک کند.یک پاپایا متوسط حاوی حدود ۱۲۰ کالری، ۲۰ درصد  فیبر و بیش از سه برابر ویتامین C  دارد که شما هر روز به آن  نیاز دارید. با این حال، خوردن بیش از حد از یک چیز خوب می تواند گاهی اوقات باعث برخی از عوارض جانبی نامطبوع شود

فواید آنزیم پاپایا

فواید آنزیم پاپایا شامل  سلامت پوست، درمان چاقی، درمان سوء هاضمه، جذب مواد مغذی ،درمان  انگل های روده و سوزش معده می باشد.

 

مراقبت از پوست

تحقیقات نشان داده اند که آنزیم پاپایا قادر به کاهش فعالیت های رادیکال آزاد و کاهش التهاب می باشد و همچنین پیری زودرس مانند چروک ها، لکه های پیری و سایر لکه های سطحی را کاهش می دهد.

درمان چاقی

با بهبود سیستم گوارشی، آنزیم پاپایا می تواند جذب مواد مغذی را بهبود بخشد، حرکات  طبیعی روده  را افزایش دهد  که می تواند به چاقی و کاهش وزن  کمک کند.مثلا از پاپایا اسموتی درست کرده و برای صبحانه میل کنید یا آن را در سالاد میوه اضافه کرده و به عنوانمیان وعده بخورید  و یا از آن سس درست کرده و در کنار خوراکی هایی مثل مرغ و ماهی استفاده کنید.یک فنجان پاپایا تازه  فقط  ۶۲ کالری  ۰٫۴ گرم چربی، ۰٫۷ گرم پروتئین و ۱۵٫۷ گرم کربوهیدرات داردفواید و عوارض جانبی آنزیم پاپایا

درمان انگل های روده ای

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که این آنزیم دارای ویژگی های ضد انگلی است و میلیون ها نفر از آن به عنوان درمان طبیعی برای این نوع عفونت ها کمک کرده است.

کمک به هضم غذا

اگر سیستم گوارشی ضعیفی دارید، اغلب می تواند به د لیل خوب هضم نشدن غذا باشد؛ این آنزیم می تواند به پیشگیری از کمبود مواد مغذی کمک کند و بدن شما را به آنچه که نیاز دارد برساند.

اثرات جانبی آنزیم پاپایا

 

سقط جنین:

می تواند باعث سقط جنین، زایمان زودرس، ناهنجاری های نوزاد می شود بنابراینافراد باردار از ان استفاده نکنند

 

اختلالات تنفسی

پاپائین، آنزیم موجود در پاپایا، یک آلرژن قوی است. بنابراین مصرف بیش از حد پاپایا  اختلالات مختلف تنفسی ایجاد می کند

 

سنگ کلیه

 

در پنج گرم پاپایا ۶۰ میلی گرم ویتامین C  وجود دارد ببیش از ۳۰۰ درصد ارزش روزانه این ویتامن را  تامین میکند. آنتی اکسیدان قوی، ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن عالیست و  از سرطان، فشار خون بالا، اختلالات ریوی و حتی  از پیری زودرس جلوگیری می کند. با این حال، مطالعات نشان می دهد که مقدار زیاد از این ویتامین می تواند سمی باشد،و باعث تشکیل سنگ کلیه می شود

 

مشکلات سیستم گوارشی

خوردن بیش از حد پاپایا ممکن است سیستم گوارش را دچار مشکل کند مثلا باعث درد معده , درد شکم , حالت تهوع شود

آلرژی به پاپایا :

اگر اختلالات تنفسی مانند آسم یا هر گونه بیماری آلرژی دارید، لطفا  در استفاده از پاپایا احتیاط کنید. گاه گاه گرده گلها ممکن است روی پوست پاپایا قرار گیرد. بنابراین، اگر حساسیت دارید،  هنگام پاک کردن پاپایا از دستکش استفاده کنید . همچنین در موقه تمیز کردن باید بینی و دهان خود را با یک حوله برای جلوگیری از آلرژی بگیرید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *