گوشت قرمز چیست و چه مزایا و معایبی برای سلامتی دارد؟

گوشت قرمز چیست و چه مزایا و معایبی برای سلامتی دارد؟

مصرف زیاد گوشت قرمز با تعدادی از مشکلات بهداشتی، از جمله دیابت نوع ۲، مرتبط است. تحقیقات نشان می دهد که پردازش مواد غذایی عامل مهمی در افزایش خطر است.گوشت قرمز، به شکل خالص یک منبع خوب پروتئین و ویتامین B است و بخش مهمی از رژیم غذایی انسان است.

گوشت قرمز چیست

گوشت قرمز، به طور کلی گوشت مشتق شده از پستاندارانی، از جمله:

  • گوشت خوک
  • گوشت بره و گوسفند
  • گوشت گاو

است . وزارت بهداشت توصیه می کند مردم روزانه ۹۰ گرم یا کمتر گوشت قرمز مصرف کنند.  قطعه ای نازک از گوشت خوک، گوشت گوسفند یا گوشت گاو حدود ۳۰ گرم گوشت است.

مزایای سلامتی گوشت قرمز

  • گوشت قرمز منبع غنی از پروتئین، چربی اشباع، آهن، روی و ویتامین B است. آهن برای کمک به سلول های خون قرمز جهت انتقال اکسیژن مورد نیاز است. کمبود آهن در کودکان، سالمندان و زنان باردار بیشتر اتفاق می افتد. آهن نیز در گیاهان برگ سبز تیره، لوبیا و دانه موجود است، اما بهترین حالت بوسیله مصرف گوشت قرمز جذب بدن می شود.
  • روی برای بدن برای سنتز DNA ضروری است و به سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا به طور موثر عمل کند. روی علاوه بر گوشت قرمز در ماهی، دانه، تخم مرغ و لوبیا یافت می شود. با این حال، روی دریافت شده از منابع گوشت و ماهی برای جذب در بدن بهتر است .
  • از میان ویتامین های B که فراوان در گوشت قرمز یافت می شوند، ویتامین ب۶ و ویتامین ب۱۲ هستند . ویتامین B6 برای سیستم ایمنی بدن و ویتامین B12 مفید برای سیستم عصبی مفید است . افراد مبتلا به دیابت نوع یک، داروی متفورمین را برای جلوگیری از خطر ابتلا به کاهش سطح ویتامین B12 مصرف می کنند.

خطرات گوشت قرمز

مصرف گوشت قرمز با افزایش شیوع بیماری های قلبی، سرطان کولورکتال و دیابت نوع ۲ ارتباط دارد .

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *