دستور پخت کیک دارچینی با استفاده از گردو

دستور پخت کیک دارچینی با استفاده از گردوکیک دارچینی با گردو یکی از سالمترین کیک های خانگی است که برای عصرانه توصیه می شود اگر علاقه زیادی به درست کردن کیک های خانگی دارید این دستور کیک دارچینی با گردو را هم تست کنید امیدوارم که خوشتان امده باشید اکنون برویم برای طرز تهیه کیک دارچینی با گردو

مواد لازم برای تهیه کیک دارچینی با گردو

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱ لیوان

ماست نصف لیوان

شیر نصف لیوان

روغن مایع یک لیوان سرخالی

گردوی درشت خرد شده ۱ لیوان

رنده پوست لیمو به مقدار ۱ قاشق غذا خوری ( رنده ریز )

وانیل ۱ پاکت

دارچین ۱٫۵ قاشق مربا خوری

پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری

آرد ۲ لیوان

بکینگ پودر ۱٫۵ پاکت

طرز تهیه کیک دارچینی با گردو :

در یک ظرف مناسب دو لیوان آرد را الک کرده  سپس یک و نیم پاکت بکینگ پودر را اضافه میکنیم  در یک ظرف دیگر چهار عدد تخم مرغ  و یک لیوان شکر را می ریزیم و هم میزنیم داخلش یک پاکت وانیل , نصف قاشق چایخوری پودر دارچین و رنده پوست یک قاشق غذا خوری لیمو می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس نصف قاشق چایخوری  پودر زنجبیل را ریخته و با میکسر هم میزنیم

مخلوط آرد و بکینگ پودر را یواش یواش می ریزیم و مخلوط میکنیم یک لیوان گردوی درشت خرد شده را می ریزیم  و دوباره مخلوط میکنیم تا در غلظت خمیر کیک باشد.در قالب کیک کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ روغنی را هم چرب میکنیم و آرد پاشی کرده  و ته قالب را ضربه زده تا آرد اضافی آن بریزد خمیر کیک را می ریزیم و  چند ضربه به کناره های قالب زده تا رویش صاف و یکدست شود

در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده به مدت  پانزده دقیقه با ۲۰۰ درجه و سپس درجه را بر روی ۱۷۵ قرار میدهیم وقتی  رویش طلایی شد و پخت آماده است

هر روز به سایت سربزنید تا از جدیدترین و مدرن ترین آموزش  کیک ها اطلاع پیدا کنید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *