دستور پخت پیده پنیر کاملا ترکیه ای

 

پیده پنیر : اگر راهتان به کشور ترکیه افتاده باشد میبینید آنجا محل اصلی درست کردن پیده است و در کشور ایران هم امروزه پیده خیلی طرفدار پیدا کرده است و در رستورانها بفروش می رسد اکنون ما می خواهیم پیده خانگی را با متد اصل ترکیه برایتان آموزش دهیم مطمئنم که پیده خانگی بسیار خوشمزه تر خواهید بود

 

مواد لازم برای تهیه پیده پنیری :
خمیر پیده :

شیر ولرم ۱ استکان

آب ولرم ۳ استکان

خمیرمایه ۴۲ گرم

کره ۱ قاشق غذا خوری یا مارگارین

نمک ۱ قاشق مربا خوری

شکر ۱ قاشق مربا خوری

آرد ۶ لیوان

مواد لازم برای داخل پیده :

پنیر سفید رنده شده

پنیر پیتزای رنده شده

جعفری

 مواد لازم برای تهیه روی پیده پنیر :

زرده تخم مرغ هم زده شده ۱  عدد

طرز تهیه پیده پنیر :

برای درست کردن خمیر پیده  در یک ظرف مناسب آب ولرم به مقدار سه استکان  و یک استکان شیر و یک پاکت خمیرمایه  ریخته و خوب مخلوط میکنیم  سپس یک قاشق غذا خوری کره یا مارگارین  , یک قاشق مربا خوری نمک  و یک قاشق مربا خوری شکر ریخته و دوباره مخلوط میکنیم . شش لیوان آرد را بتدریج می ریزیم  و ورزمیدهیم  نیم ساعت استراحت میدهیم

وقتی به خمیر استراحت دادیم  خمیر را ده قسمت کرده و هر کدام را در دست گرد میکنیم برای اینکه خمیر خشک نشود رویش را میپوشانیم حالا هر کدام از خمیر را آرد پاشی کرده و با وردنه به اندازه سینی باز میکنیم  وسطش پنیر سفید رنده شده , پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده قرار میدهیم  کناره های خمیر را در وسط آورده و نوکش را می بندیم

در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و روی پیده ها را زرده تخم مرغ هم زده شده می مالیم  در فر ۲۵۰ درجه قرا رداده تا رویش طلایی شود مدت پانزده دقیقه برای پختش کافیست  وقتی از فر خارج کردیک  ولرم که شد  برش داده و سرو میکنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *