برای پیشگیری از دیابت چه غذاهایی بخورید؟

بیماری دیابت چه عوارضی برای سلامتی بدن دارد؟

قند خون بالا می تواند به طور چشمگیری خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته را افزایش دهد . در حالی که غذای جادویی برای پیشگیری از دیابت نوع ۲ وجود ندارد، انتخاب های غذایی عاقلانه وجود دارد که همراه با ورزش می تواند به شما در جلوگیری از آن کمک کند . (دیابت نوع ۱، یک بیماری خودایمنی است و خوردن غذای سالم نمی تواند از آن جلوگیری کند.) حتی اگر شما مبتلا به دیابت نوع ۲ باشید، این غذاها ممکن است به شما در کنترل خون شما کمک کنند.

تمرکز برخوردن فیبر

فیبر نه تنها باعث کاهش سطح قند خون می شود، بلکه می تواند موجب کاهش فشارخون ناشی از سایر مواد غذایی نیز شود . سازمان های کارشناس توصیه می کنند ۲۵ تا ۵۰ گرم فیبر در روز برای افراد مبتلا به دیابت، لازم است .  علاوه بر دانه های کامل مانند برنج قهوه ای، جو، جو و کوینو، تمرکز بر سایر غذاهایی مانند لوبیا و سبزیجات که دارای فیبر زیاد هستند، مفید است.
کری گانس، یک متخصص تغذیه می گوید: “مصرف پروتئین و دانه های کامل آنها می توانند مقدار زیادی مواد غذایی را به یک وعده غذایی کم کالری اضافه کنند . آنها همچنین می توانند به سوپ نیز اضافه شوند”.

پودر ادویه جات

نه تنها مواد غذایی که می خورید مهم است ، بلکه نوع ادویه ای که استفاده می کنید می تواند خطر ابتلا به دیابت را تحت تاثیر قرار دهد . مطالعه در مورد ادویه جات معمولی در غذا نشان داد که تقریبا همه آنها، ریحان، زیره سبز، پونه کوهی، جعفری و مریم گلی می توانند به کاهش قند خون و افزایش تولید انسولین کمک کنند.

هنگامی که محققان دانشگاه گرجستان ۲۴ گیاه معمولی و ادویه جات را آزمایش کردند، آن ها دریافتند که آنتی اکسیدان های آنها مخصوصا گل میخک و دارچین می توانند از آسیب های بافتی و التهاب ناشی از قند خون بالا ، جلوگیری کنند. ادویه جات و ترشی جات یک جایگزین عالی برای سدیم هستند، که اولین عامل بالا بردن فشار خون است.  افراد مبتلا به دیابت خطر ابتلا به فشار خون بالا را دارند که می توانند به حملات قلبی و سکته مغزی کمک کنند، بنابراین کاهش دادن سدیم ایده خوبی است.

درمان های خانگی درمان دیابت نوع 2

برنج قهوه ای به جای سفید کردن بخورید

هنگامی که به جلوگیری و کنترل دیابت نوع ۲ فکر می کنید، دانه های کاملتر از کربوهیدرات های فرآوری شده سالم تر هستند.  بر اساس یک مطالعه جایگزین کردن تنها یک سوم مصرف روزانه برنج سفید با برنج قهوه ای ممکن است خطر ابتلا به دیابت را ۱۶ درصد کاهش دهد.  دیگر دانه های کامل مانند گندم و جو ممکن است این خطر را حتی بیشتر از ۳۶ درصد کاهش دهند.  سایر مطالعات نشان داده اند که برنج قهوه ای می تواند قند خون و سطح انسولین را بهتر از برنج سفید کنترل کند.

دانه های کامل مانند برنج قهوه ای فیبر، مواد معدنی و ویتامین بیشتری نسبت به غلات تصفیه شده دارند . یکی از ترکیباتی که به رشد برنج کمک می کند ممکن است آسیب های عصبی و رگ های خونی را از دیابت موجود کاهش دهد . برنج خشک را در آب بشورید تا این ترکیبات را بیدار کنید. کارشناسان توصیه می کنند علاوه بر دانه های کامل، مردم شکر و نمک را کاهش دهند؛ کربوهیدرات های سالم را برای افراد ناسالم انتخاب کنید (یک سیب به جای یک نان) و از آن ها در کسانی که مصرف چربی های اشباع شده بیشتری دارند (گوشت مرغ یا ماهی به جای گوشت قرمز و فرآوری شده) برای کاهش خطر ابتلا به دیابت استفاده کنید.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *