رسپی شیرینی هویج به همراه آموزش تصویری

رسپی شیرینی هویج به همراه آموزش تصویری شیرینی هویج که اکنون آموزش میدهیم از این مقدار چهل و هشت عدد شیرینی بدست می آید ابتدا مواد داخلش که هویج است آماده کرده سپس خمیر شیرینی را درست کرده و  مطابق شکل درست کرده و در فر قرار داده سپس پودر قند می پاشینم این بود خلاصه ای از کارهایی که انجام خواهیم داد اکنون برویم سراغ آموزش کامل شیرینی هویج :

مواد لازم برای تهیه شیرینی هویج :

کره ۲۵۰ گرم نرم شده در دمای محیط

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۱ استکان

شکر ۱ لیوان

آب ولرم ۱ استکان

وانیل ۱ پاکت

آرد ۴٫۵ لیوان

مواد لازم برای داخل شیرینی :

هویج بزرگ ۳ عدد

شکر ۳ قاشق غذا خوری

آب ۴ قاشق غذا خوری

کره ۱ قاشق مربا خوری

دارچین ۱ قاشق مربا خوری

گردو ۱ استکان

مواد  لازم برای روی شیرینی :

پودر قندرسپی شیرینی هویج به همراه آموزش تصویری

طرز تهیه شیرینی هویج :

برای درست کردن شیرینی هویج ایتدا  سه عدد هویج در اندازه بزرگ را پوست گرفته در یک تابه بزرگ رنده میکنیم روی هویج چهار قاشق غذا خوری آب می ریزیم و تا وقتی آبش را بکشد می پزیم . سه قاشق غذا خوری شکر میریزیم یک دقیقه دیگر میپزیم سپس یک قاشق مرا خوری کره , یک قاشق مربا خوری دارچین, یک پاکت وانیل و یک استکان  گردوی کوبیده شده ریخته و مخلوط میکنیم  سپس هویج ها را از حرارت برداشته و میگذاریم سرد شودرسپی شیرینی هویج به همراه آموزش تصویری

رسپی شیرینی هویج به همراه آموزش تصویری

حالا در یک کاسه دویست و پنجاه گرم کره ریخته روی آن یک عدد تخم مرغ می ریزیم سپس یک استکان روغن مایع  یک استکان آب ولرم یک لیوان پودر قند و یک پاکت وانیل می ریزیم و با دست ورز میدهیم چهار لیوان آرد را کم کم میریزیم و ورز میدهیم تا بدست نچسبدرسپی شیرینی هویج به همراه آموزش تصویری

اکنون خمیر شیرینی را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده هر قسمت را روی سطح آرد پاشی شده قرار میدهیم و با کمک وردنه در اندازه متوسط نه نازک و نه کلفت باز میکنیم  و با دهانه لیوان  یا وسیله دیگر قالب زده ورویش با چاقو  را رولت کمی برش زده ( مانند شکل )

رسپی شیرینی هویج به همراه آموزش تصویری

کنار هر کدام از مواد هویج قرار داده و رول میکنیم.اکنون شیرینی ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار داده و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود بمدت بیست و بیست و پنج دقیقه آماده می شودرسپی شیرینی هویج به همراه آموزش تصویری

وقتی شیرینی هویج پخته شد از فر در آورده و میگذاریم سرد شود وقتی سرد شد رویش به مقدار کافی پودر قند می پاشیم و آماده سرو کردن است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *