تفاوت بین هندوانه نارنجی و قرمز

تفاوت بین هندوانه نارنجی و قرمزممکن است تابحال هندوانه نارنجی ندیده باشید، اما هندوانه نارنجی علاوه بر خوشمزه و منحصر به فرد بودن فایده های زیادی هم برای سلامتی بدن دارد. تفاوت رنگ  هندوانه در درجه اول به دلیل غلظت  رنگدانه، مانند لیکوپن و بتا کاروتن است. هندوانه های قرمز دارای سطح بالایی از لیکوپن هستند – همان مواد شیمایی  که رنگ  گوجه فرنگی را قرمز می کند، در حالی که هندوانه های نارنجی بین لیکوپن و بتاکاروتن تعادل دارند و منجر به رنگ نارنجی  هندوانه می شود.
هندوانه نارنجی دارای ترکیبات مفیدی مانند داشتن فیبر، پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین C، ویتامین A و پتاسیم است. بیش از ۹۰ درصد این میوه  از آب تشکیل شده است، علاوه بر داشتن حدود ۴۵ کالری در یک فنجان . این هندوانه  بدون چربی یا کلسترول،است و میوه سالمی است. هندوانه های نارنجی سطوح بالاتر بتا کاروتن نسبت به هندوانه های معمولی دارند که می تواند فعالیت های آنتی اکسیدانی این میوه را در بدن کمی تغییر دهد.

تفاوت بین هندوانه قرمز و نارنجی

تفاوت اصلی بین هندوانه قرمز و هندوانه نارنجی، غلظت آنها از نظرمواد فعال است. اگر بتا کاروتن سبب ایجاد رنگدانه زرد شود  لیکوپن یک رنگ قرمز ایجاد می کند، تعادل این دو ترکیب باعث می شود که میوه نارنجی باشد. این مورد تفاوت رنگ هندوانه نارنجی و قرمز است؛

بیش از دوازده گونه مختلف هندوانه، از جمله صورتی، زرد، نارنجی و هندوانه سفید وجود دارد. تفاوت رنگ در بعضی موارد طبیعی است، در حالی که انواع دیگر به طور خاص در شکل و رنگ منحصر به فرد آنها است
این هم از معرفی هندوانه نارنجی که ترکیبات و علت نارنجی بودن  این هندوانه را بیان کردیم  و تفاوت آن را هم با هندوانه قرمز به اختصار توضیح دادیم امیدوارم جواب سوالتان را گرفته باشید در آینده ویتامین های میوه های دیگر را هم بیان خواهیم کرد منتظر ما باشید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *