ارزش تغذیه ای هندوانه زرد

ارزش تغذیه ای هندوانه زرد

هندوانه زرد کاملا مشابه هندوانه  های دیگر است، به جز اینکه به رنگ قرمز نیست.هندوانه زرد یک  هندوانه طبیعی است  در آن هیچ  لیکوپن تولید  نشده یا خیلی کم تولید می شود. لیکوپن ترکیبی است که برای بسیاری از میوه ها و سبزیجات  مانند گوجه فرنگی و هندوانه رنگ میدهد هندوانه زرد برای برای اولین بار در آفریقا کشت شده است.طعم هندوانه زرد کمی شیرینتر از هندوانه قرمز است و تقریبا خوش عطر تر است است.

ارزش تغذیه ای هندوانه زرد

هندوانه های زرد حاوی بسیاری از خواص تغذیه ای مشابه هندوانه معمولی قرمز، با برخی از تفاوت های قابل توجه است. این هندوانه حاوی مقادیر زیادی  ویتامین A و ویتامین C که یک فنجان از آن هجده تا بیست و یک درصد از نیاز روزانه  را  تامین کرده و  در این مقدار کمتر از ۵۰ کالری  وجود دارد ، و همچنین مقادیر متوسط پتاسیم و سدیم  دارد. در حالی که هندوانه قرمز  لیکوپن بالا دارد، هندوانه های زرد رنگ  بتا کاروتن، یکی دیگر از آنتی اکسیدان های بسیار قوی دارند

موارد استفاده هندوانه زرد

استفاده های زیادی برای هندوانه زرد وجود دارد، که عمدتا هر طور که برای سایر هندوانه ها استفاده می شود از این هم استقفاده می شود.  علاوه بر استفاده در  سالاد میوه  می توانید آب هندوانه زرد را بعنوان نوشیدنی استفاده کنید . همچنین می توانید  این هندوانه را هم برش زده و بخورید

نگهداری هندوانه زرد

اگر میخواهید هندوانه را برای مدت زمان بیشتری نگهداری کنید تا دو هفته  قابل نگهداری است اگر برش نزنید دو تا سه هفته در یخچال قابل نگهداری است اگر هم برش زدید در یک ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید حتما قبل از بریدن هندوانه ر ا بشوئید  زیرا ممکن است آفت کش و یا دارای مواد شیمیایی گیاهی باشد بریده شده آن هم سه تا پنج روز قابل نگهداری است  ولی بعد از پنج روز دیگر طعم و مزه اش از بین می رود

تفاوت میان هندوانه قرمز و زرد

تفاوت اصلی بین هندوانه قرمز و زرد، همانطور که در بالا ذکر شد، تفاوت در ترکیبات شیمیایی است. ترکیبات رنگدانه موجود در هندوانه های قرمز لیکوپن هستند، در حالی که هندوانه های زرد حاوی بتا کاروتن هستند، همان ماده شیمیایی که به هویج رنگ می دهد. به غیر از این تفاوت های شیمیائی اولیه، هندوانه های زرد همچنین دارای طعم شیرین  تر از هندوانه های قرمز هستند. هر دوی این گونه ها برای افزایش سطح آنتی اکسیدانی  بسیار مفید هستند و می توانند در بسیاری از روش های مشابه استفاده شوند

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *