قهوه عربیکا و روبوستا چه فرقی با هم دارند؟

قهوه عربیکا و روبوستا چه فرقی با هم دارند؟

تقریبا همه دانه های قهوه هنگامی که بو داده اند، یکسان هستند.  اما آیا می دانستید که در واقع ده ها نوع مختلف دانه های قهوه وجود دارد؟ دو نوع عربی و روبوستا، دو نوع اصلی قهوه برای نوشیدن هستند. تفاوت بین این دو چیست؟ این مهم و برای انتخاب قهوه مفید است. این دو نوع در طعم، شرایط رشد، قیمت متفاوت هستند .

قهوه عربیکا و روبوستا 

دانه عربیکا دارای طعم شیرین تر و نرمتر با طعم شکر و  انواع توت ها هستند . اسیدیته آنها بالاتر است، با طعم شراب که قهوه را با اسیدیته عالی مشخص می کند . با این حال، روبوست دارای طعم قوی تر و سخت تر مانند بادام زمینی است . آنها حاوی دو برابر کافئین نسبت به عربیکا هستند و به طور کلی در مقایسه با عربیکا به نظر می رسد که کیفیت پایین تری دارند.

با این حال، برخی از روبوستا ها دارای کیفیت بالا و مخصوصا در اسپرسو برای عطر و طعم عمیق و کرم خوب آن ارزش دارند. روبوستا، با این حال، ساده تر رشد می کند . آنها می توانند در ارتفاع پایین تر از قهوه های عربیکا رشد کنند و کمتر در مقابل آفات و شرایط آب و هوایی آسیب پذیر باشند .

آنها میوه ها را خیلی سریع تر از عربیکا ها تولید می کنند، که چندین سال به بلوغ نیاز دارند و در هر درخت بیشتر تولید می شوند. روبوستا به طور انحصاری در نیمکره شرقی و در درجه اول در آفریقا و اندونزی رشد می کنند. عربیکا نیز در آفریقا و پاپوآ گینه نو رشد میکند، اما در آمریکای لاتین عمدتا رشد کرده است. کلمبیا نیز عربیا را تولید می کند .

بعضی از کشورها مانند برزیل و هند هر دو را تولید می کنند.  اکثر قهوه های سوپرمارکت به طور انحصاری دارای روبوستا هستند و قهوه های فوری و ارزان قیمت مطمئنا روبوستا هستند.  شما هنوز هم می توانید  عربیکا را در فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید، اما فقط به خاطر اینکه آن را عربیکا نامگذاری میکنند به این معنی نیست که از کیفیت بالا برخوردار هستند. فقط به یاد داشته باشید که در هنگام انتخاب یک مخلوط قهوه، روبوستا دارای دو برابر کافئین بیشتر نسبت به  عربیکا است .

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *