دستور پخت کیک دوشاب با استفاده از آرد سبوس دار

 

دستور پخت کیک دوشاب با استفاده از آرد سبوس دار

کیک دوشاب این تعدادی که آموزش میدهیم برای هشت تا ده نفر است شما با توجه به  تعداد اعضای خانوار و می توایند اندازه آن را کم و زیاد کنید آماده سازی این کیک دوشاب ده دقیقه زمان می برد و در مدت  زمان بیست و پنج دقیقه آماده می شود اکنون برویم سراغ طرز درست کردن کیک دوشاب خوشمزه در ضمن آرد این کیک آرد سبوس دار است  . این کیک دوشاب رژیمی است

 

مواد لازم برای تهیه کیک دوشاب با استفاده از آرد سبوس دار :

 

برای درست کردن کیک دوشاب به مواد زیر نیاز داریم :

تخم مرغ دو عدد

دوشاب انگور ۱٫۵ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان

آب ۱ عدد نارنگی

وانیل ۱ پاکت

بکینگ پودر ۱ پاکت

گردو در صورت تمایل

آرد سبوس دار ۳٫۵ لیوان ( این مقدار آرد تقریبی است آرد را کم کم بریزید تا مقدارش مشخص شود )

دستور پخت کیک دوشاب با استفاده از آرد سبوس دار

طرز تهیه کیک دوشاب با استفاده از آرد سبوس دار :

 

ابتدا دو عدد تخم مرغ را خوب مخلوط میکنیم  سپس مواد مایع را ریخته و خوب مخلوط میکنیم  سپس آرد سبوس دار را کم کم میریزیم  وانیل را هم ریخت و خوب هم میزنیم  وقتی در  غلطت کیک شد بکینگ پودر را هم اصافه میکنیم  توجه کنید که بکینگ پودر را آخر از همه اضافه میکنیم

سینی فر را چرب مکینم  و مایه کیک را می ریزیم  اگر خواستید  میتوانید رویش سس شکلاتی هم بریزید اگر هم نخواستید نیازی نیست بریزیم در فر ۱۸۰ درجه بمدت بیست و پنج دقیقه قرار میدهیم تا کیک خوب بپزددستور پخت کیک دوشاب با استفاده از آرد سبوس دار

این هم شیوه درست کردن یک کیکی خانگی رژیمی که بجای شکر از دوشاب انگور و بجای آرد سفید از آرد سبوس دار استفاده شده است

حتما شما هم دنبال رسپی هایی برای درست کردن کیک های رژیمی هستید این کیک دوشاب حرف ندارد و بینظیر است  و دقیقا همان کیکی  هست که دنبالش می گردید.امیدوارم خوشتان آماده باشد منتظر بقیه غذاها و کیک های رژیمی ما باشید .

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *