پیده غذای معروف ترکیه همراه با آموزش

پیده غذای معروف ترکیه همراه با آموزش

پیده یکی از غذاهای مشهور کشور ترکیه است که در جهان معروفیت پیدا کرده است و بیشتر با گوشت درست می شود و خیلی هم خوش طعم است  و اکنون در ایران هم در رستورانهای زیادی وجود دارد ما امروز یک پیده خانگی به سبک رستوران های ترکیه را آموزش میدهیم پیده ای که میخواهیم آموزش دهیم  برای شش تا هشت نفر است و مدت آماده کردن این پیده نیم ساعت طول می کشد و زمان پخت آن پانزده دقیقه بیشتر نیست

مواد لازم برای تهیه پیده ترکیه :

شیر ولرم ۳ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

خمیر مایه  ۲ عدد

نمک ۲ قاشق مربا خوری سرپر

آرد ۱ کیلو

مواد لازم برای داخل پیده :

پیاز ۱ عدد

فلفل سبز ۱ عدد

فلفل قرمز ۲ عدد

گوشت چرخ شده

روغن مایع

سس گوجه فرنگی یا دو عدد گوجه فرنگی

جعفری

پاپریکا

طرز تهیه پیده ترکیه :

برای درست کردن پیده ترکیه  اول خمیر پیده را درست میکنیم برای درست ردن خمیر پیده بجز آرد همه مواد را با هم مخلوط کنید. خمیرمایه و شکر را خوب با هم مخلوط کرده  و آرد را کم کم میریزیم  خمیر پیده کمی سفت تر از خمیر بقچه است روی خمیر را پوشانده و میگذاریم یک ساعت استراحت کند

حالا مواد گوشتی را بجز گوشت چرخ کرده  و روغن مایع همه را در روندو ریخته در آخر گوشت چرخ کرده و روغن مایع را می ریزیم از خمیر تکه هایی برداشته و به کمک وردنه به شکل دراز باز مکنیم و از مواد داخلی رویش قرار میدهیم  ورویش زرده تخم مرغ مالیده و در فر دویست درجه قرار میدهیم تا خوب بپزد

باید حتما این غذا را درست کنید تا خوشمزه بودنش ثابت شود درست کردنش شاید مشکل بنظر برسد ولی بی دردسر است  خیلی هم شیک و مدرن است بدون شک دوست خواهید داشت

این هم نوعی دیگر از غذاهای خمیری باز هم پیده های مختلفی آموزش خواهیم داد منتظر باشید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *