آموزش بورک گوشتی با استفاده از آرد سوخاری

آموزش بورک گوشتی با استفاده از آرد سوخاری

بورک را همه دوست دارند از کودک گرفته تا بزرگسالان . این غذا بسیار پرطرفدار است.روزهای سرد زمستانی هنگام تماشای تلویزیون یک بورک بسیار می چسبد. غذاهایی که با خمیر درست می شود از غذاهای بسیار پرطرفدار است بخصوص بورک در ترکیه بسیار طرفدار دارد  باز هم بین  غذاهای خمیری ترکیه بورک خیلی طرفدار دارد در  مهمانی ها هم بین غذاهای خمیری بورک پرطرفدار است  این روزها حتی برای درست کردن بورک نیازی به درست کردن خمیر نیست و به راحتی با یوفکاهای آماده میتواینم یک بورک خوشمزه درست کنیم  حتی مهمان هایی که سرزده می آیند هم می توانیم فوری از این بورک آماده کنیم

مواد لازم برای تهیه بورک گوشتی با استفاده از آرد سوخاری :

برای درست کردن بورک گوشتی به مواد زیر نیاز داریم :

یوفکا ۵ عدد

گوشت چرخ شده نیم کیلو

پیاز ۲ عدد

فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری

پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری

رب ۱ قاشق غذا خوری

روغن مایع نصف استکان

سرکه ۱ کاسه

کره ۲ قاشق غذا خوری

جعفری مقداری

آرد سوخاری ۱ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه بورک گوشتی با استفاده از آرد سوخاری :

پیاز را خرد میکنیم در یک قابلمه ریحته و با روغن مایع تفت میدهیم تا طلایی شود گوشت را می ریزیم  و به تفت دادن ادامه میدهیم  رب گوجه فرنگی  و سایر ادویه جات را می ریزیم  مخلوط کرده سپس نمک می ریزیم.

روی یوفکاها روغن مایع می مالیم فقط روغن برای یوفکا را کم بریزید چون گوشت هم روغن دارد یک عدد یوفکا مثلثی برش زده مثلث ها بزرگ باشد به قسمت پهن یوفکا مواد گوشتی را می ریزیم  و رول میکنیم در آخر  در دو عدد تخم مرغ  هم زده شده غلطانده سپس در آرد سوخاری می غلطانیم بقیه یوفکاها را هم به همین شکل درست می کنیم.در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بورک ها سرخ شوند

این هم نوعی بورک دیگر امیدوارم بپسندید و جزو غذاهای محبوب خود قرار دهید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *