آموزش درست کردن مربای کدو حلوایی به شیوه ترکیه

مربای کدو حلوایی از مرباهایی است که سفره صبحانه را خوشرنگ میکند و به آن جلوه خاصی میدهد  این مربای کدو حلوایی آنقدر خوشمزه و لذیذ است حتی کسانی که کدو حلوایی دوست ندارند به این مربا نه نمی گویند در اصل مربای کدو حلوایی بسیار انرژی زا است  بنابراین خوردن آن به کودکان  توصیه می شود و مربای سالمی هم هست  اکنون برویم برای درست کردن این مربای کدو حلوایی خوشمزه و خوشرنگ

 

 مواد لازم برای تهیه مربای کدو حلوایی :

برای درست کردن مربای کدو حلوایی به مواد زیر نیاز داریم :

کدو حلوایی بدون پوست ۱ کیلو

شکر ۱ کیلو

آب ۱ لیوان

آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

کره ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهه مربای کدو حلوایی :

کدو حلوایی را پوست گرفته و مربعی خرد میکنیم  و با آب فراوان می شوئیم  سپس میگذاریم آبش برود.اکنون کدو حلوایی را شسته و آبش گرفته را در یک قابلمه بزرگ ریخته و رویش یک کیلو شکر می ریزیم  یک شب بماند اگر برایتان یک شب ماندن این کدو امکان نداشت حداقل شش ساعت بماند. اکنون قابلمه را در حرارت گذاشته  و رویش یک لیوان آب می ریزیم و میگذاریم کدوها بپزد

کسانی که دارچین دوست دارند یک عدد چوب دارچین هم بریزند  و گاها سری به کدو حلوایی ها هم میزنیم  وقتی به رنگ زرد طلایی در آمد یعنی آماده است  و باید شربتش را تست کنیم.وقتی مربا به قوام لازم رسیده باشد یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک قاشق مربا خوری کره ریخته یکی دو دقیقه هم زده و از حرارت برمیداریم

در یک شیشه ریخته و میگذاریم سرد شود وقتی سرد شد در یخچال قرار میدهیم.زمان سرو کردن فراموش نکنید که رویش ارده بریزید.لازم به یاد آوری است که این رسپی کشور ترکیه است انواع و اقسام مرباها را آموزش خواهیم داد که همگی جدید و مدرن هستند با ما همراه باشید تا مدرن ترین آشپزیها را یاد بگیرید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *