طرز پخت دلمه سیب زمینی با استفاده از مرغ

دلمه سیب زمینی : مرغ از جمله غذاهایی است که هفته ای  حداقل دو تا سه روز استفاده میکنیم  هر کسی گوشت قرمز دوست ندارد اما گوشت مرغ را همه دوست دارند  بخاطر همین منوهای مرغ همیشه کاربر دارد  همیشه درست کردن یک نوع غذا باعث دلسردی از آن می شود و ما به دنبال تنوع هستیم امروز میخواهیم برایتان دلمه سیب زمینی با استفاده از گوشت مرغ یاد بدهیم  هم شیک و مدرن و هم لذیذ است ترکیب سیب زمینی و مرغ به هم می آیند و طعم خوبی میدهد برویم برای طرز تهیه دلمه سیب زمینی با مرغ

مواد لازم برای تهیه دلمه سیب زمینی با مرغ :

مرغ دو تکه

سیب زمینی بزرگ ۶ عدد

فلفل سبز ۶ عدد

نمک و فلفل سیاه

پیاز ۱ عدد بزرپ

روغن مایع

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه دلمه سیب زمینی با مرغ

 

برای درست کردن دلمه سیب زمینی با مرغ ابتدا مرغ را خرد کرده  در دو قاشق غذا خروری  روغن مایع تفت می دهیم. وقتی مرغها تفت داده شد پیاز, گوجه فرنگی , سیر و فلفل ها را مربعی خرد میکنیم  وقتی مرغ ها تفت داده شد در یک ظرف گذاشته و سبزیجات را تفت میدهیم  سپس این مخلوط ر ا به مرغها می ریزیم  در آخر نمک و فلفل می ریزیم اکنون این مواد داخلی دلمه است

سیب زمینی ها را پوست گرفته و شکل کاسه  داخلش را درمیاوریم  و تفت میدهیم سپس با مواد داخلی داخل این سیب زمینی ها ر ا پر میکنیم  روی هرکدام  برشهای فلفل و سیب زمینی میگذاریم

در سینی فرکاغذ روغنی انداخته سده می چینیم در سینی فر مخلوط  رب گوجه فرنکی و آب می ریزیم.دلمه سیب زمینی را در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا طلایی شود اکنون آماده سرو کردن است

این مقدار دلمه سیب زمینی برای شش نفر است  و در مجموع سی و پنج دقیقه وقت شما را می گیرد که از این سی و پنج دقیقه  بیست دقیقه برای اماده سازی و پانزده دقیقه برای پخت است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *