روش تهیه شکر پاره خانگی

روش تهیه شکر پاره خانگی

شکر پاره از دسرهای شربتی است که بسیار طرفدار دارد  در روزهای بخصوص و مخصوصا در عیدها درترکیه بیشتر از شکر پاره استفاده می شود بخصوص که اگر شکر پاره در منزل تهیه شود که حال و هوای عید بیشتر حس می شود درست کردن شکر پاره خیلی  آسان است اگر بلد نیستید شما را با رسپی شکر پاره بیشتر آشنا میکنیم :

موادلازم برای تهیه خمیر شکر پاره :

مارگارین ۱۳۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد ( یک زرده برای روی شکر پاره استفاده می شود )

پودر قند ۱ لیوان سرپر

آرد سمولینا ( ایرمیک ) ۳ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر ۱ پاکت

وانیل ۱ پاکت

آرد تقریبا ۳٫۵ لیوان

مواد لازم برای تهیه شربت شکر پاره :

شکر ۳٫۵ لیوان

آب ۴ لیوان

آبلیمو نصف عدد

طرز تهیه شکرپاره :

ابتدا مواد لازم برای شربت شکرپاره را در قابلمه ریخته و میجوشانیم  وقتی جوشید آبلیمو می ریزیم و دو تا سه دقیقه می جوشانیم وقتی شربت آماده شد سرد میکنیم.اکنون خمیر شکر پاره را درست میکنیم به این طریق که مواد موجود در خمیر شکر پاره بجز آرد را با هم مخلوط کرده  و در آخر آرد را کم کم می ریزیم  و خوب ورز می دهیم.اکنون از خمیر به اندازه گردو برداشته  و در کف دست گرد کرده  مدل شکر پاره درست می کنیم در سینی فر می چینیم  در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود. وقتی شکر پاره پخت و رویش طلایی شد به آرامی در شربت سرد می ریزیم  یکی سرد باشد دیگری حتما بایدگرم باشد همه شربت را می ریزیم  وقتی به خرد شکر پاره رفت میگذاریم سرد شود اکنون شکر پاره آماده سرو کردن است

از این مقدار پانزده تا بیست عدد شکر پاره خواهیم داشت  و جمعا یک ساعت برای تهیه کردن این شکر پاره وقت نیاز داریم که نیم ساعت برای آماده کردنش و  نیم ساعت برای پختنش زمان نیاز داریم این هم از رسپی خوشمزه ما درست کنید و لذت ببرید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *