شیوه عالی برای آموزش پخت کوفته

شیوه عالی برای آموزش پخت کوفته

کوفته به شیوه های مختلف تهیه شده و سرسفره آورده می شود این کوفته گوشت همراه با سبزیجات یک کوفته  لذیذ و سیر کننده ای است  مانند بچه ها ,بزرگسالان هم این کوفته را دوست دارند  مخصوصا در روزهای سرد سال همراه با ترشی بسیار لذیذ می شود

مواد لازم برای تهیه نوعی کوفته

گوشت نیم کیلو

پیاز رنده شده ۱ عدد

برنج آش با بلغور ریز ۲  قاشق غذا خوری

آرد ۱ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به اندازه کافی

جعفری ریز خرد شده

سیب زمینی ممتوسط ۲ عدد

هویج متوسط ۱ عدد

پیاز مکعبی خردشده ۱ عدد

روغن مایع

مواد لازم برای آب کوفته :

زرده تخم مرغ ۱ عدد

لیمو ترش تازه نصف عدد

طرز تهیه نوعی کوفته :

نیم کیلو گوشت چرخ شده , یک عدد پیاز رنده شده ,  دو قاشق غذا خوری برنج آش یا بلغور ریز , جعفری خردشده به مبزان لازم , نمک و فلفل خوب ورز میدهیم از آن تکه های کوچکی برداشته در دست گرد میکنیم

در یک سینی بزرگ  آرد پاشی شده کوفته هار قرار میدهیم  و همه جای کوفته ها را به آرد آغشته میکنیم در قابلمه روغن مایع ریخته و پیاز خرد شده ریخته و تقت میدهیم اکنون سیب زمینی ها را روی پیازها می ریزیم  و سپس هویج های خرد شده را ریخته  و آب و نمک ریخته  و میگذاریم بجوشد

اکنون کوفته های آغشته به آرد را الک کرده تا آرد اضافی آن بریزد سپس به این مخلوط هویج می ریزیم  و بمدت پانزده دقیقه می پزیم نزدیک به زمان پخت کوفته ها  یک زرده تخم مرغ نصف عدد آب لیمو ترش تازه  را ریخته  و حرارت را خاموش میکنیم

چون دراین کوفته بلغور یا برنج  و سیب زمینی وجود دارد خودش به تنهایی یک غذای کامل و سیر کننده است مدت زمان یکساعت برای درست کردن این کوفته زمان نیاز خواهیم داشت که چهل و پنج دقیقه برای آماده سازی و نیم ساعت برای پخت این غذا صرف می شود

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *