خواص سیر و فواید مصرف آن برای سلامتی بدن

خواص سیر و فواید مصرف آن برای سلامتی بدن

سیر به عنوان یک تقویت کننده سلامتی شناخته شده است اما هرگز روشن نیست که چرا این گیاه برای شما مناسب است. محققان در تحقیقاتی که اخیرا در نشریه آکادمی ملی علوم منتشر شده نشان می دهند که خوردن سیر باعث افزایش عرضه طبیعی سولفید هیدروژن می شود. سولفید هیدروژن در حقیقت سمی است در غلظت های بالا – این همان محصول غیر قابل اشتعال از پالایش نفت است که بویی مانند تخم مرغ های فاسد می دهد. اما بدن به دنبال تامین مواد غذایی مورد نیاز خود است، که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند و سیگنال های سلولی را انتقال می دهد که رگ های خونی و جریان خون را افزایش می دهند.

در آخرین تحقیقات انجام شده در دانشگاه آلاباما در بیرمنگام، محققان مقداری از آب محلول سیر را استخراج کرده و کمی به گلبول های قرمز انسان اضافه کردند. دانشمندان بر این عقیده اند که سلول ها بلافاصله شروع به انتشار سولفید هیدروژن کردند. نویسنده تحقیق می گوید قدرت افزایش تولید سولفید هیدروژن ممکن است توضیح دهد چرا سیر از بدن در برابر سرطان های مختلف از جمله سرطان سینه، پروستات و کولون محافظت می کند. طبق نظر متخصصان دیگر، سولفید هیدروژن نیز ممکن است از قلب محافظت کند.

محققان کالج پزشکی آلبرت اینشتین در اوایل سال جاری نشان دادند که تزریق سولفید هیدروژن در موش، تقریبا به طور کامل از آسیب عضله قلب ناشی از حمله قلبی جلوگیری می کند، گرچه ثابت نشده است که سطح کلسترول را کاهش می دهد.

دکتر دیوید وات کروس، دانشیار علوم زیست شناسی در دانشگاه آلاباما، گفت: “مردم اهمیت سیر را شناخته بودند و برای قرن ها مفید بود.” حتی یونانی ها قبل از رقابت در بازی های المپیک به ورزشکاران خود سیر می دادند.”

غلظت عصاره سیر که در آخرین مطالعه مورد بررسی قرار گرفت، معادل مصرف دو میخک متوسط ​​در روز توسط بزرگسالان بود. دکتر کراوس افزود: بسیاری از آشپزهای خانگی بلافاصله بعد از خرد کردن یا بریدن آن به غذا اضافه می کنند. برای به حداکثر رساندن مزایای سلامتی، سیر را در دمای اتاق قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بماند. این یک واکنش آنزیمی است که باعث افزایش ترکیبات سالم در سیر می شود.

سیر می تواند باعث سوء هاضمه شود، اما برای بسیاری، نگرانی بزرگتر این است که می تواند بوی نفس و عرق قرد را به بوی سیر تغییر دهد. در حالی که واکنش های فردی نسبت به سیر متفاوت است، خوردن دانه های روغنی مانند آنهایی که در رستوران های هند سرو می شود، به خنثی کردن بو کمک می کند. قرص قرمز ادعا می کند که مشکل بوی بد سیر را حل کرده است. اما اطلاعات در این مکمل ترکیب شده است. هنوز مشخص نیست که آیا ترکیبات سودمند در سیر پس از تبدیل شدن به یک قرص، باقی میمانند یا خیر.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *