فواید مصرف قهوه کاسنی و خواص آنتی اکسیدانی آن

فواید مصرف قهوه برای مبارزه با زوال عقل را بشناسید

قهوه کاسنی که یک جایگزین قهوه است که از لحاظ سنتی به عنوان یک دارو برای زخم ها و بهبود چندین وضعیت سلامتی، از جمله دیابت استفاده شده است. در حالی که تمام مزایای ذکر شده آن با شواهد علمی اثبات نشده است، قهوه کاسنی ممکن است بسیاری از مزایای سلامتی بالقوه کوتاه مدت و بلند مدت را ارائه دهد. این ممکن است بدن را از آسیب محافظت کند و خطر بیماری های مزمن خاص را کاهش دهد.

فیبر محلول

قهوه کاسنی با مقدار کافی فیبر در رژیم غذایی محلول، مواد مغذی ضروری، کاهش کلسترول و فشار خون، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و بسیاری دیگر از مزایای گوارشی و سلامت همراه است. با توجه به بررسی فوریه ۲۰۱۰ توسط “بررسی جامع در علوم غذایی و ایمنی مواد غذایی” ریشه کاسنی حاوی فیبر محلول شناخته شده به عنوان انولین است. این فیبر بدن را در برابر تجمع کلسترول های آزاد محافظت می کند و سایر مزایای متابولیک مانند افزایش جذب آهن را فراهم می کند. علاوه بر استفاده از آن به جای قهوه، اینولین به دلیل کمبود کالری، در کلوچه به عنوان جایگزینی برای شکر برای استفاده می شود.

مزایای ضد میکروبی

طبق بررسی ۲۰۱۳ توسط “طب مکمل و جایگزین مبتنی بر شواهد”، اسید چیتی موجود در قهوه کاسنی، خواص ضد میکروبی را در برابر باکتری هایی که در اطراف دندان یافت می شود، نشان می دهد. همان بررسی نشان می دهد که عصاره ریشه کاسنی دارای خواص ضد قارچی نیز است. علاوه بر این، ترکیبات خاصی که از ریشه کاسنی استخراج می شوند، ویژگی های ضد مالاریایی دارند، که کاربرد سنتی کاسنی را به عنوان درمانی برای تب مالاریا توجیه می کند.

محافظت از کبد

طبق یک مطالعه در سپتامبر ۲۰۱۰ منتشر شده در “مواد غذایی و مواد شیمیایی سمیت”، مصرف کاسنی ممکن است از کبد حفاظت کند. در پایان تحقیق، موش های صحرایی نر که با مکمل های روزانه تغذیه شده بودند، سطح کلسترول بهتری را نشان دادند. علت محافظت از کبد مهار رادیکال های آزاد به دلیل خواص آنتی اکسیدانی آن است.

خواص آنتی اکسیدانی

طبق یک مطالعه “تحقیقات فیتوتراپی” در ماه می ۲۰۱۱، اثرات آنتی اکسیدانی قهوه کاسنی ممکن است از ترومبوز و التهاب جلوگیری کند. شرکت کنندگان که ۳۰۰ میلیگرم قهوه کاسنی را به صورت روزانه مصرف کردند تنها طی یک هفته میزان ویسکوزیته خون و پلاسما را کاهش دادند که محققان آن را به محتوای فنلی نوشیدنی مربوط می دانند. این آنتی اکسیدان های فنول همچنین از آسیب های رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کنند و از اعضای بدن و سیستم های اصلی در برابر آسیب های اکسیدانی محافظت می کنند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *