با پلات ، میوه حاصل از پیوند درخت زردآلو و آلو آشنا شوید

میوه حاصل از پیوند درخت زردآلو و آلو

یک درخت آلو را با یک درخت زردآلو پیوند بزنید و یک میوه جالب به نام پلات را به دست آورید. آزمایشگاه ژنتیک Floyd Zaiger اولین پلات را ایجاد کرد و ۲۰ گونه دیگر را نیز رشد داد. مانند تمام محصولات تازه، پلات ها منبع خوبی از مواد مغذی هستند.

سبک و شیرین

یک میوه متوسط تقریبا  ۸۰ کالری انرژی دارد که آن را به یک میان وعده سبک، سالم و ایده آل تبدیل می کند. این میوه دارای چربی یا کلسترول نیست، اما  قند آن ها به صورت غیرعادی زیاد است و در هر عدد حدود ۱۵ گرم می باشد.

بهبود سلامتی

پلات ها منبع خوبی از فیبر در رژیم غذایی و مقدار ۳ گرم در هر میوه است که برای حرکات منظم روده و سلامت کلی دستگاه گوارش ضروری است . فیبر به افزایش مدفوع ما کمک می کند و هضم غذا را تسهیل می کند. این می تواند روند گوارش را تسریع کرده، حرکات روده ای را تنظیم کند و سیستم گوارش را سالم نگه دارد. فیبر همچنین یبوست، نفخ، اسهال و گرفتگی عضلانی، همراه با بیماری های جدی مانند بیماری کرون، زخم معده و سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد. در نهایت، فیبر میتواند به کاهش بیماریهای قلبی کمک کند، زیرا مانع انباشت کلسترول بیش از حد در دیواره های عروق و رگهای خونی میشود.

ویتامین ها و سایر مواد مغذی

پلات های متوسط شامل ۶ درصد ویتامین A و ۱۰ درصد ویتامین C روزانه می باشد. همچنین این میوه دارای ۱ گرم پروتئین است. پلات ها و سایر محصولات تازه به دریافت روزانه مایع شما کمک می کند؛ زیرا بسیاری از میوه ها و سبزیجات حاوی درصد زیادی آب هستند. ویتامین C حافظ سلامتی ماست همچنین متابولیسم ما را تنظیم می کند و سرعت ایجاد بافت های جدید و بهبود زخم هایمان را افزایش می دهد. این ویتامین بخش مهمی از بافت اسکار است و همچنین نقش مهمی در تولید بافت عضلانی، غضروف، بافت دندانی، پوست، تاندون ها و عروق خونی بازی می کند!

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *