شیوه پخت اک مک فلفلی ترکیه

اک مک فلفلی و تند در کشور ترکیه بسیار کاربرد دارد آنها از اک مک فلفلی در صبحانه یا حتی عصرانه  استفاده میکند کسانی که غذاهای تند دوست دارند مناسب آنهاست چون نکته مهم تند بودن این اک مک است بخاطر همین هم اسمش اک مک تند و فلفلی است کسانیکه برایشان تند ضرر دارد میتوانند از پاپریکای شیرین یا  رب گوجه فرنگی استفاده کنند اکنون برویم برای مواد لازم و طرز تهیه باز هم میگویم میزان تندی آن دست خودتان است بسته به ذائقه دارد

 

مواد لازم برای تهیه اک مک فلفلی :

 

آرد ۲ لیوان

آرد به میزان لازم

نمک  ۱ قاشق مربا خوری

روغن مایع نصف استکان

سس تند ۲ قاشق غذا خوری

پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری

آویشن ۱ قاشق چایخوری

سیاه دانه ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه اک مک تند :

 

برای درست کردن اک مک فلفلی  در یک کاسه آرد , آب و نمک را مخلوط میکنیم  هم زده و نصف استکان روغن مایع ریخته و ورزمیدهیم  سپس تکه های کوچکی درست کرده و چونه گیری میکنیم  ورویش را پوشانده تا خشک نشود مقداری استراحت کند.

اکنون سس اک مک فلفلی را درست میکنیم برای درست کردن سس در یک ظرف رب و پاپریکا ر ابا هم مخلوط میکنیم روی آن آویشن و سیاه دانه ریخته  اگر خواستید به این سس هرچه که دوست دارید بریزید

هرکدام از خمیرها را با وردنه نازک باز میکنیم  روی آن سس تند را با یک قاشق ریخته  در سینی فر چرب شده اک مک ها را می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه قرار میدهیم تاخوب بپزند گرم یا ولرم سرو میکنیم  در یک ظرف دربسته سه تا چهار روز به همین شکل قابل نگهداری است  این هم از اک مک فلفلی امروز ما امیدوارم خوشتان آمده باشد

بطور کلی این اک مک چهل و پنج دقیقه زمان می برد که بیست دقیقه آماده سازی آن و بیست و پنج دقیقه زمان پخت این اک مک است و برای شش نفر است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *