شیوه پخت کوفته مغزدار متفاوت ترکیه

کوفته مغزدار یکی از غذاهای اصیل کشور ترکیه است اگر گوشت دوست نداشته باشید هم به این غذا نه نمیگویید بخاطر همین همه حداقل یک رسپی کوفته مغزدار را دارند این مقدار مواد برای ده نفر کافیست  برای درست کردن کوفته مغزدار به یک ساعت و ده دقیقه زمان نیاز داریم که پنجاه دقیقه زمان آماده سازی و بیست دقیقه زمان پخت کوفته مغزدار است

مواد لازم برای تهیه کوفته مغزدار :

برای درست کردن این کوفته به مواد زیر نیاز داریم:

بلغور ریز مخصوص کوفته ۱ لیوان

آب ۱/۴ لیوان

ایرمیک ( آرد سمولینا )۲-۲٫۵ قاشق غذا خوری

آرد ۱-۱٫۵ قاشق غذا خوری

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم دوبار چرخ میکنیم

پیاز رنده شده ۱ عدد

تخم مرغ ۱عدد

نمک ¼ قاشق مربا خوری

 

مواد داخلی کوفته :

گوشت چرخ کرده با چربی متوسط ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

کره ۱-۲ قاشق غذا خوری

رب فلفلی ۱-۱٫۵ قاشق غذا خوری

گردو ۵۰ گرم

نمک ۱-۱٫۵ قاشق غذا خوری

پاپریکا۱-۱٫۵ قاشق چایخوری

زیره ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع سرخکردنی ۲-۲٫۵ لیوان

 

برای درست کردن مواد داخل کوفته پیاز را خرد کرده و در یک تابه کره را ذوب کرده گوشت چرخ کرده با چربی متوسط را می ریزیم  و با پیازها تفت میدهیم  ابتدا رب فلفلی سپس رب گوجه فرنگی ریخته سپس گردو, پاپریکا,فلفل سیاه و زیره و نمک راریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم

میگذاریم مواد داخلی ولرم شود. اکنون مواد بیرونی کوفته را آماده می کنیم بلغور مخصوص کوفته  در یک ظرف ریخته. گوشت چرخ کرده , ایرمیک ( آرد سمولینا) پیاز رنده شده , آرد , نمک و تخم مرغ را می ریزیم و آب را کم کم می ریزیم  وهمه مواد را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم

تکه هایی از این را برداشته و  و با انگشت گود می کنیم و موادداخلی را داخل آن گذاشته و می بندیم سپس در روغن سرخ میکنیم

این هم از کوفته متفاوت امروز ما امیدوارم  دوست داشته باشید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *