روش تهیه لقمه پنیری ترکیه

روش تهیه لقمه پنیری ترکیهلقمه پنیری که میخواهیم آموزش دهیم خودمان خمیر درست میکنیم و لقمه پنیری بدون روغن میپزیم خمیر لقمه پنیری شباهت زیادی به خمیر یوفکا دارد هرکسی براحتی می تواند در منزل تهیه کند

مواد لازم برای تهیه لقمه پنیری :

برای درست کردن لقمه پنیری به مواد زیر نیاز داریم

خمیر لقمه پنیری :

آرد ۲-۳ لیوان

خمیرمایه ۱ پاکت

نمک نصف قاشق مربا خوری

آب ۱ لیوان

 

مواد داخلی لقمه :

پنیر سفید به مقدار دلخواه

گوجه فرنگی ۱عدد

فلفل سبز ۱ عدد

جعفری نصف دسته

طرز تهیه لقمه پنیری :

ابتدا خمیر لقمه پنیری را درست میکنیم برای درست کردن خمیر این لقمه ابتدا در یک کاسه آرد به مقدار دو تا سه لیوان می ریزیم  سپس وسطش گودال درست کرده و نمک را  روی  آرد می ریزیم سپس آب ولرم را کم کم داخل گودی ریخته و خوب ورزمیدهیم  وقتی  آب ولرم باشد خمیر زودتر ور می آید

این خمیر را به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه استراحت داده. اکنون نوبت درست کردن مواد داخلی است برای درست کردن مواد داخلی در یک ظرف پنیر را له کرده  گوجه فرنگی ها را مکعبی خرد میکنیم فلفل سبز را ریز خرد کرده  برگ های جعفری را ریز ریز خرد کرده و با هم مخلوط میکنیم

اکنون خمیر استراحت داده شده را به اندازه گردو برداشته  روی سطح کار آرد پاشی کرده و خمیر را تا جایی که میتوانید باکمک وردنه نازک باز کنید

خمیری که باز کردیم  روی حرارت در تابه بدون روغن قرار میدهیم  وقتی یک طرفش پخت طرف دیگرش را میپزیم تا  وقتی خمیر تمام شود این کار را انجام میدهیم

وقتی همه خمیرها را سرخ کردیم  و یک یک به مواد داخلی ریخته و رول میکنیم. این هم یک عصرانه و یا صبحانه بسیار سالم و مغذی امیدوارم خوشتان آمده باشد و زود زود درست کنید مطمنم باب میل بچه ها هم خواهد بود

برای درست کردن این عصرانه به سی و پنج دقیقه زمان نیاز داریم که بیست و پنج دقیقه آماده سازی آن و ده دقیقه پخت آن و برای چهارنفر کافیست

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *