آموزش کیک دارچین و هویج مخصوص فصل زمستان

با آغاز فصل زمستان ادویه ای که زیاد استفاده میکنیم دارچین است دارچین به همه مواد غذایی بخصوص برای دسرها و کیک ها مناسب است کیک هویج و دارچین از کیک های کلاسیک بسیار خوشمزه ای است این کیک هویچ و دارچین از رسپی هایی که بلدید متفاوت است اکنون برویم برای طرز تهیه کیک دارچین و هویج

مواد لازم برای تهیه کیک دارچین و هویج :

برای درست کردن کیک دارچین و هویج به مواد زیر نیاز داریم :

آرد سبوس دار ۲ لیوان

نشاسته ۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۴ عدد

شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری

دوشاب ( شیره انگور )  نصف لیوان

پودر دارچین ۲ قاشق مربا خوری

روغن زیتون نصف لیوان

شیر نصف لیوان

هویج ۲ عدد

بکینگ پودر ۱ پاکت

جوزهندی ۱ قاشق چایخوری

وانیل ۱ قاشق مریا خوری

طرز تهیه کیک هویج و دارچین :

قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی میکنیم  و آرد اضافی را بیرون می ریزیم در یک کاسه تخم مرغ , دوشاب ( شیره انگور ) وانیل و شکر را ریخته و با همزن دستی خوب هم میزنیم  سپس روغن زیتون و شیر را ریخته و مخلوط میکنیم.در یک ظرف دیگر ,آرد , نشاسته , دارچین, پودر جوزهندی , بکینگ پودر را می ریزیم  و مخلوط میکنیم .

پوست هویج ها را گرفته و رنده می کنیم  و آبش را میگیریم تا آب اضافی آن برود اکنون مخلوط خشک را هم به مایه کیک اضافه میکنیم  و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند و در آخر هویج رنده شده را م یریزیم  و مخلوط میکنیم  اکنون مایه کیک را در قالب می ریزیم  و رویش را صاف میکنیم

این قالب را دو سه بار روی میز می کوبیم  سپس در فر قرار میدهیم  بمدت سی و پنج دقیقه بپزد وقتی از فر خارج کردیم میگذاریم سرد شود سپس از قالب خارج میکنیم  با چای یا  قهوه سرو میکنیم  این هم یک کیک  خوشمزه برای فصل زمستان

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *