خواص زنجبیل و مزایای مصرف آن برای سلامتی بدن

خواص زنجبیل و مزایای مصرف آن برای سلامتی بدن

زنجبیل، ریشه گیاه افسانه ای Zingiberاست که در آسیا کشت شده و هزاران سال به عنوان یک ادویه و دارو گیاهی استفاده شده است. آب زنجبیل، یا چای زنجبیل، بوسیله جوشیدن ریشه تازه زنجبیل در آب و سپس خنک کردن و لعاب انداختن ایجاد می شود. زنجبیل اغلب برای مواقعی که افراد در معرض ناراحتی گوارشی قرار می گیرند، می تواند مفید باشد. زنجبیل دارای مزایای سلامتی کلیدی و متعددی است.

درمان حالت تهوع

در طول تاریخ، زنجبیل به طور گسترده ای برای از بین بردن حالت تهوع استفاده شده است. معمولا برای جلوگیری از دریا زدگی استفاده می شود، این دارو به عنوان درمان تهوع و استفراغ همراه با شرایط مختلف، از جمله شیمی درمانی و بارداری مورد استفاده قرار گرفته است. یک مطالعه منتشر شده در “Cancer Support Care” در ژوئیه ۲۰۱۲ نشان داد که مکمل روزانه زنجبیل به طور قابل توجهی موجب کاهش تهوع ناشی از شیمی درمانی شدید در بیماران سرطانی شده است.

اثرات ضد التهابی

مصرف آب زنجبیل، ممکن است به کاهش التهاب، تورم مفصلی و درد در شرایطی مانند استئوآرتریت و روماتیسم کمک کند. یک مقاله در نشریه “مجله غذایی دارویی” در تابستان سال ۲۰۰۵ به چاپ رسید که در ۲۵ سال گذشته، دانشمندان ضمن بررسی علمی اعتقادات سنتی دریافتند که زنجبیل، حاوی خواص ضد التهابی قوی است.

خواص آنتی اکسیدان ها

زنجبیل، منبع آنتی اکسیدان ها است. آنتی اکسیدان ها مواد قدرتمندی هستند که بدن شما را در مقابل رادیکال های آزاد که می توانند باعث آسیب به سلول های سالم شوند، محافظت می کند. مقاله ای منتشر شده در ژورنال شیمی کشاورزی و مواد غذایی در ژوئیه سال ۲۰۱۰ اشاره کرد که نتایج مطالعات انجام شده روی ترکیب و قدرت آنتی اکسیدانی زنجبیل، نشان می دهد که زنجبیل تازه و خشک شده حاوی آنتی اکسیدانهای قوی است. نتایج همچنین نشان می دهد که زنجبیل، می تواند به عنوان منبع آنتی اکسیدان های طبیعی در غذاها مورد استفاده قرار گیرد.

احتمال پیشگیری از سرطان

آب زنجبیل، ممکن است در جلوگیری از رشد سرطان موثر باشد. مکانیسم های واکنش دهنده مواد زنجبیل، از جمله آنتی اکسیدان ها، نشان داده شده است با از بین بردن و کاهش گسترش سلولهای سرطانی، این بیماری را در بدن کاهش می دهد. یک مقاله در “مجله تغذیه بریتانیا” در فوریه ۲۰۱۲ نشان داد که زنجبیل، دارای خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی است که سرعت گسترش برخی از سرطان ها را کاهش می دهد که ممکن است نقش مهمی در پیشگیری از سرطان داشته باشد.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *